Skoči na vsebino

Virtualni sprehodi

Kaj je virtualni sprehod?

Najbolj znani so nam posnetki Street view, s katerimi nam je Google omogoča, da virtualno obiščemo kraje in lokacije, še preden smo dejansko tam. Z najnovejšo tehnologijo in programsko opremo sedaj za Vas lahko izdelamo tudi poljubne Virtualne sprehode, ki jih nadgradimo z interaktivnimi info točkami – web povezavami, galerijami, video in avdio, dokumenti, ki podrobneje opišejo ponudbo, objekte, prostore, karakteristike itd. S preprosto uporabo menijev in računalniške miške se lahko obiskovalci vaše spletne strani ali preko deljene povezave na vseh napravah (računalnik, tablica, telefon) sprehajajo iz prostora v prostor. Na ta način virtualno / v živo spoznajo praktično vse vaše atribute in posebnosti še preden vas dejansko tudi obiščejo oziroma se s tem navdušijo za nakup, rezervacijo. Možnosti uporabe tovrstnih posnetkov so res neomejene – vedno pa vzbudijo posebno zanimanje in pozornost.

VIRTUALNI SPREHODI NAJVIŠJE KVALITETE – VSTOPITE VIRTUALNO IN AKTUALNO & ATRAKTIVNO PREDSTAVITE SVOJO PONUDBO, POSLE, NAMESTITEV, PROSTORE IPD SVOJIM STRANKAM IN PARTNERJEM.

Virtualni sprehodi najvišje kvalitete za vrste poslovnih dejavnosti od turizma, trgovine do proizvodnje. Ponujamo dva sistema postavitev in sicer PANO2VR in 3DVIEW.
Vabimo vas da si s klikom na fotografijo ogledate nekaj naših referenčnih projektov.
Seveda pa vam še vedno ponujamo tudi preprosto objavo vaših VR 360° posnetkov na vašem Google maps profilu.

Pošljite nam sporočilo ali pa nas vprašajte na družabnih omrežjih

Pošljite nam povpraševanje, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.