Zakaj prikazati vaš poslovni prostor?

Boljše pozicioniranje podjetja na iskalniku Google

Z virtualnimi sprehodi povečujete možnost, da vas kontaktirajo nove stranke. Vaša Google vizitka z virtualnim sprehodom se veliko bolje pozicionira pri zadetkih iskanja in je zelo atraktivna. Imate zagotovljen non-stop marketing brez dodatnih stroškov. Profesionalne fotografije Vaših poslovnih prostorov so vidne takoj po vnosu ključnih besed v iskalnik ali Google Maps. Privabljajo nove kupce in Vas avtomatsko pozicionirajo pred konkurenco!

Profesionalne fotografije

Poleg 360° fotografij, bo Google fotograf napravil tudi profesionalne fotografije Vašega podjetja – določeni detalji so lahko pomembni za vaše potencialne stranke. Pridobite si pozornost obiskovalcev z prikazom prostora, jedilnika, certifikata, proizvodov, opreme, logotipa, vhoda v ali nove okolice podjetja…ali drugih zanimivosti.

Dostopno tudi na mobilnih napravah

Virtualni sprehod in profesionalne fotografije na Vaši Google vizitki so vidne na vseh pametnih telefonih in tablicah z Android, iOS in Windows operacijskim sistemom. Ob upoštevanju, da se danes skoraj  70% iskanj opravi z uporabo mobilnih naprav – je virtualna predstavitev Vašega podjetja na pr(a)vem mestu.

Pravica uporabe

Za virtualne sprehode in fotografije pridobite pravico do neomejene uporabe. Lahko jih uporabite na Vaši spletni strani, Facebooku, v Vaših reklamah ali PR prispevkih. Pravice so regulirane z pogodbo, ki jo podpišete z fotografom in pri tem dovolite, da Google brezplačno objavlja fotografije in virtualne sprehode na svojih servisih in storitvah.

Google Street View na Vaši spletni strani ali Facebook profilu

Google Street View virtualni sprehod lahko enostavno postavite na svojo spletno stran in v svoj Facebook profil. To je odličen način da obiskovalce oz. prejemnike pošte spomnite na Vašo lokacijo, notranjost podjetja in Vašo ponudbo. In to 24 ur vse dni v letu na strežnikih Googla kar pomeni da ne zavira vašega strežnika.

Enostavno, hitro in prilagodljivo tudi izven delovnega časa

Koliko časa je potrebnega za fotografiranje? Najpogosteje manj kot eno uro, vse pa je odvisno od velikosti prostora, ki ga želite prikazati.
Najboljše je, da se fotografiranje opravi pred ali po delovnem času, da se ne moti Vašega delovnega procesa, ter da se zagotovi fotografu prazne prostore brez ljudi.  V kolikor so na fotografijah osebe – se morajo njihovi obrazi zabrisati, saj Google skrbi za zasebnost le teh. Ravno tako moramo zabrisati vse registrske oznake na vozilih, ki bi se eventualno pojavile na panoramskih fotografijah.
Virtualni sprehod objavimo na Googlu v roku enega tedna.

SLIKA

V tujini standard - pri nas ste še vedno lahko med prvimi

Google Street View za poslovne prostore je servis, ki je komaj prišel v Slovenijo.  Ne čakajte, da je konkurenca pred vami! Kontaktirajte nas, pomagali Vam bomo, da na najenostavnejši in najhitrejši način zaplujete z tokom svetovnih trendov.

Brezplačni marketing v Googlu 24 ur,
7 dni v tednu in 365 dni v letu ...

 Naroči

Igor Dornik s.p., 360naokrog